Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


16.09.2021  09:00

Aнтропологија на сексуалност

Кабинет бр.1 или простории на ИЕА.

Известување

15.09.2021  11:00

Aнтропологија на ислам и христијанство

Онлајн

Известување

26.08.2021  09:00

Aнтропологија на сексуалност

Кабинет бр.1 или простории на ИЕА.

Известување

25.08.2021  11:00

Aнтропологија на ислам и христијанство

Онлајн

Известување

29.06.2021  11:00

Aнтропологија на сексуалност

Кабинет бр.1 или слушална бр.18

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2021. Институт за етнологија и антропологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.