Резултати од испити подредени по дата

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


15.06.2018  09:00

Вовед во методологија на етнолошки и антрополошки истражувања

Известување

Теренска етнологија II

Известување

Етнологија на Македонци - духовна култура

Известување

25.05.2018  09:00

Вовед во методологија на етнолошки и антрополошки истражувања

Известување

Теренска етнологија II

Известување

Антропологија на религијата

Известување

Етнологија на Македонци - духовна култура

Известување

Духовна култура на балкански народи и етнички заедници

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2018. Институт за етнологија и антропологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.