Распоред на часови (зимски семестар 2021-2022)

Известување за настава и распоред за зимскиот семестар во академската 2021/22 година

Првиот час со новите студенти од прва година додипломски студии ќе се одржи на 1.10.2021 (петок) во 11 часот во долната зграда на Природно-математичкиот факултет, предавална бр. 17. Наставата на ИЕА ќе се одвива со физичко присуство од 1-15.10.2021, со носење заштитни маски. По овој период, во зависност од здравствената ситуација, одлуката може да се ревидира.

За симнување на распоредот кликнете тука


© 2021. Институт за етнологија и антропологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.