Просторни услови

Институтот е сместен во приземјето од долната зграда на Природно - математичкиот факултет во Скопје. Располага со вкупна површина од 575 м2 и во тие рамки вклучува:

  • Три училници со вкупно 80 места;
  • Три лаборатории;
  • Една компјутерска лабораторија со 20 места;
  • Една библиотека со читална со 15 места.

Во нив се изведува основната функција на работењето, односно непосредното изведување на наставата, како и користењето на просториите и опремата за научно - истражувачката и апликативната работа.Следни испити

Септември/Октомври
П В С Ч П С Н
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
сите

Резултати од испити

по датум     по предмет


© 2017. Институт за етнологија и антропологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.