Резултати од испити подредени по дата

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


06.06.2023  10:00

Антропологија на фолклор

Сите испити кај проф. Јакимовска (плус внесување потписи и оценки од колоквиуми)

Известување

14.02.2023  11:00

Социокултурна антропологија

Кабинет 1 или простории на ИЕА. Со физичко присуство.

Известување

Етнолошки и антрополошки теории

Терминот важи за предметот ЕАТ2. Кабинет 1 или простории на ИЕА. Со физичко присуство.

Известување

Етнологија и антропологија на Балканот

Кабинет 1 или простории на ИЕА. Со физичко присуство.

Известување

Економска антропологија

Кабинет 1 или простории на ИЕА. Со физичко присуство.

Известување

Етнологија на Азија

Кабинет 1 или простории на ИЕА. Со физичко присуство.

Известување

Етнологија на Кина

Кабинет 1 или простории на ИЕА. Со физичко присуство.

Известување

Етнологија на Власите во Македонија

Кабинет 1 или простории на ИЕА. Со физичко присуство.

Известување

Aнтропологија на сексуалност

Кабинет 1 или простории на ИЕА. Со физичко присуство.

Известување

Ангажирана антропологија

Кабинет 1 или простории на ИЕА. Со физичко присуство.

Известување

10.02.2023  10:00

Историја на етнологијата во Македонија

Известување

07.02.2023  10:00

Методологија на етнолошки и антрополошки истражувања

Сите предмети кај Ана Ашталковска Гајтаноска во кабинет бр. 1 на ИЕА

Известување

06.02.2023  10:00

Антропологија на пол и род

Сите предмети кај проф. Јакимовска, внесување потписи и оценки од колоквиуми.

Известување

31.01.2023  11:00

Социокултурна антропологија

Известување

Етнолошки и антрополошки теории

Кабинет1. Терминот важи за предметот ЕАТ2. Со физичко присуство.

Известување

Етнологија и антропологија на Балканот

Кабинет1 или простории на ИЕА.Со физичко присуство.

Известување

Економска антропологија

Кабинет 1 или простории на ИЕА. Со физичко присуство.

Известување

Етнологија на Азија

Кабинет 1 или простории на ИЕА. Со физичко присуство.

Известување

Етнологија на Кина

Кабинет 1 или простории на ИЕА. Со физичко присуство.

Известување

Етнологија на Власите во Македонија

Кабинет 1 или простории на ИЕА. Со физичко присуство.

Известување

Aнтропологија на сексуалност

Кабинет 1 или простории на ИЕА. Со физичко присуство.

Известување

Ангажирана антропологија

Кабинет 1 или простории на ИЕА. Со физичко присуство.

Известување

27.01.2023  10:00

Народна религија и митологија на Македонците

Известување

25.01.2023  10:00

Историска антропологија

Сите предмети кај проф. Јакимовска, како и внесување потписи и оценки од колоквиуми.

Известување

23.01.2023  10:00

Политичка антропологија

Кабинет 7 ИЕА

Известување

Етнички заедници во Македонија

Кабинет 7 ИЕА

Известување

Антропологија на верски заедници

Кабинет 7

Известување

УНЕСКО и светско културно наследство

Кабинет 7

Известување

17.01.2023  11:00

Методологија на етнолошки и антрополошки истражувања

Сите предмети кај Ана Ашталковска Гајтаноска во кабинет бр. 1 на ИЕА

Известување

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© 2023. Институт за етнологија и антропологија, ПМФ, УКИМ, Скопје.